De praktijk – Tandartsenpraktijk Woenselse Heide – Eindhoven
Specialist in mondgezondheid
Tandartsenpraktijk Woenselse Heide

De praktijk

De praktijk is gelegen aan de Zuiderzeelaan 1 te Eindhoven in het stadsdeel Woensel-Noord en is per auto en openbaar vervoer gemakkelijk voor u te bereiken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en parkeren is gratis. De praktijk is uitermate geschikt voor rolstoelgangers en heeft een apart invalide toilet.

Ons gekwalificeerd team van tandartsen, tandarts-implantoloog, mondhygiëniste, preventie assistenten helpt u om uw gebit gezond en mooi te houden.

Wij willen dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk en behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden. Om die reden nemen wij ruimschoots de tijd voor u, zodat u zich prettig en vertrouwd voelt.

Wij hechten er veel waarde aan over hoe u onze zorg en dienstverlening ervaart. Bent u tevreden? Of zijn er zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Laat het ons weten!

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomstpagina vindt u onze contactgegevens. Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties, neem gerust contact met ons op!

Wij zijn onderdeel van de Nederlandse Tandartsen Coöperatie U.A.  www.nltco.nl