Inschrijven

Wilt u zich bij ons inschrijven als patiënt? Vul het onderstaande inschrijfformulier in. Vraag tevens aan uw vorige tandarts om uw gegevens naar ons toe te sturen. Zodra we die hebben, nemen wij contact met u op voor het maken van de afspraak.

Eerste bezoek

Zodra u ons voor het eerst bezoekt verzoeken wij u zich aan te melden bij de receptioniste. Zij overhandigt u een gezondheidsvragenlijst die u volledig dient in te vullen.

Bij het eerste bezoek bespreken we allereerst uw wensen. Vervolgens lopen we de gezondheidsvragenlijst door, controleren we uw gebit en maken indien nodig röntgenfoto’s.

Legitimatie

Neem uw actuele verzekeringsgegevens en een geldig identiteitsbewijs mee! Dit kan een paspoort, Nederlands rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument zijn.

Regels

Wij doen onze uiterste best u precies op tijd te behandelen. Wij hebben voor u tijd gereserveerd. Afspraken die u niet nakomt of niet tijdig heeft afgezegd, zijn wij genoodzaakt om in rekening te brengen.

Een afspraak dient tenminste 24 uur tevoren telefonisch, per mail dan wel persoonlijk te worden geannuleerd.

Wij benadrukken dat u pas als patiënt ingeschreven bent na het maken van de eerste afspraak en wij de gegevens van uw vorige tandarts hebben ontvangen. Tot die tijd ontleent u geen rechten voor behandelingen en dient u voor spoedgevallen uw vorige tandarts te consulteren.

Om uw behandeling bij onze praktijk te starten vragen we u om onderstaand formulier in te vullen.

  • Persoonsgegevens

  • (Aub. vermelden bij kinderen)
  • Adresgegevens

  • Verzekeringsgegevens

  • Indien u de eerste keer de praktijk bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspasje mee.
  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.